Finn lugn i storm.

Vad har hänt sen i helg. Ganska mycket fast samtidigt ingenting 😉

Vädret är ju så himla tråkigt just nu men samtidigt skönt för då får man mycket gjort bland annat detta.

Jag är i så nöjd med att nu är denna dela av vardagsrummet klar (eller en ny matta ska införskaffat)  och en kabellist ska på plats. Sen är jag så nöjd nöjd nöjd! Ni som inte känner mig såväl vet inte om att denna tven som hänger där så perfekt, höll på att bli min avrättning. Efter att ha tjata på Dennis i minst 4 månader (om inte längre) fick han tummen ur röven och äntligen satte upp den) Dock blev det en hel del fel på vägen. Då vi köpte ett tv-hänge för 1000 kr på Elgiganten. Som inte alls passade in hos oss. Dennis höll på att gå i taket när jag bad hon plocka ner det igen.  Vi köpte sedan ett nytt tvhäng på Jula för 100kr och det blev mycket mycket bättre.

Sen som ni ser har även mina fynd från DBKD har fått sin plats.

Så nu kan jag bara sitta här ner och känna ett lugn av perfektion. <3  Nu är det bara andra delen av vardagsrummet som ska få sig ett lyft. Men det får vi se när det blir. <3

Jag har så himla mycket idéer just nu om vad jag vill göra. Men många får jag nog lägga på is. Då vi kommer att inom något år bygga ut vårat hus. Planritningen är äntligen klar. Nu ska den bara skickas in för ett bygglov, sen ska en mäklare komma hit och göra en värdering.

Idag var jag även hos BÄSTA Theres och gjorde mina bryn .  Mina bryn är verkligen något som jag har komplex över. Jag kan inte gå utanför huset utan att måla dom. Jag har testat att tatuera dom 3 gånger men håller inte mer än 6 månader på mig. Så tänkte jag skulle testa och göra ett brow-lift. Jag var helt chockad av resultatet. Jag trodde inte jag ens hade några bryn och kommer från Theres med fylliga bryn. Såååå sååååå nöjd. Tveka inte boka in er hos henne. https://www.facebook.com/WellBeing-4U-112052420486001/ .

                                                               

                        

Förbild

Efterbild

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *