5 dagar…

Nu äntligen börjat semestern närma sig med stormsteg sista veckan nu, när är det bara att bita ihop.

Svea gjorde sin sista dag på Ekängens förskola vilket känns så märkligt. tänk att hon ska börja skolan. Min lilla skitunge har blivit såååå stor!! Kan inte fatta det.

I fredag hade vi bjudit över en familj som vi lärt känna från förskolan. Molly och Svea har varit bästa vänner sen första dagen och nu går även Ilse och Annie i samma grupp.

Vi hade det så himla trevlig dock sprang tiden iväg alldeles för fort. Annie somnade i våran säng och Molly och Svea i Sveas säng. Ilse var vaken till kl 1.00 men stendäckade och sov, lääääänge dagen efter. Vi fick även nattbesök då Molly valde att sova över hos oss. Så mysigt tjejerna vaknade på natten och då kasta vi ut Dennis ur sängen så sov vi 3 ihop.

Hur mysigt!

Dagen efter ösregnet ner och Molly vill inte åka hem så jag tor med mig tjejerna till gymmet. Det är så himla roligt Svea ÄLSKAR att följa med och är med när jag tränar och provar på lite allt möjligt. Molly och Svea  fick även agera vikter när jag körde militär vagnen upp och ner i backen 🙂

Söndagen bestod av ett möte med det nystartade företaget och plocka fram slutdesignen och logotyp. Ett steg närmare är så taggad för att komma igång med detta.

Svea var på barnkalas hos MOLLY.. Hahha.. Sen åkte vi även och firade världens bästa morfar och Pappa som fyller år imorgon. Vi blev bjuden på supergod mat. Nu är vi så mätta och trötta så nu landade vi här hemma i soffan och jag tänker inte lyfta ett finger mer idag.

Hoppas ni har haft en lika bra helg. Nästa helg blir det litre mer drag i men det får ni läsa mer om nästa söndag!

Hörs igen på onsdag 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *