Inte 1 utan 2 kärleksfester!

Hej, hopp denna semester kunde ju inte starta bättre än vad den gjort.

I lördags var det fullfart hela dagen. Klockan 9.00 fanns jag på plats och höll ett HIIT pass på gymmet. Vilket jäkla gäng vi vad som var meed och krigade på. Efter passet körde jag även en spinningpass, så träningen för helgen var av checkad redan halv 11 på lördag förmiddag.

Sen var det bara hem och fixa och trixa ihop alla saker som barnen skulle ha med sig då dom skulle sova hos farmor ,mormor och  morfar.  När barnen hade kommit iväg så kastade vi i oss lite mat och sen var det dag att göra sig i ordning.  För idag var det inte vilken dag som helst, utan 2 festbesök inplanerade. Då min allra bästa vän valde att smyg gifta sig med sin Victor. Var vi bara tvungna att åka iväg att fira dom med pompa och ståt.

Herr och Fru Brinkhammar

Så ett stopp på två timmar blev det hos dom. Då vi skålade och kramades och bara bubblade av lycka. Ett mer ordentligt firande får komma längre fram och det ser vi såå fram emot.

Grattis igen världens finaste Erica och Victor på er bröllopsdag!

Vid 18. 00 var det dag att be ge sig till nästa fest som var en överrasknings fest för min fina vän Sabina.

Som absolut inte anade någonting. Hon samt hennes syster och svägerska var iväg över dagen och vandrade i Tiveden. De gick självklart vilse, så hon blev försenad 1 timme till sen egen fest. Vilket är så typiskt henne.(kanske dem)  Vi alla fick oss ett ordentligt skratt åt detta iallafall.

Men som egentligen bara var tur för oss, för då hann vi i tid till festen startskott.

Mycket riktigt som vi så många redan hade förstått gick Abbe ner på knä och vi fick bevittna en fantastisk kärlek gest. Och självklart sa hon JA!!!

Kvällen bjöd på fantastisk mat samt sång och dans. Jag måste ge Albert och Christine en extra stor hyllning till att ha fixas detta så jäkla bra. WOW en kväll som många av oss aldrig kommer att glömma <3 .

Jag trodde klockan var mer när vi åkte hem, men den var endast 01.00 . Så kom i säng i hyfsat god tid men har man hållit igång hela dagen så kanske det inte var så konstigt att man trodde klockan var mer. 🙂  Men tur var väl det annars hade väl vi fortfarande sovit och denna dag hade varit passe.

Albert och Sabina

Så vilken lördag dubbelfest i kärlekens tecken.

All lycka till er alla fyra jag tvekar inte en sekund på att ni kommer vårda kärleken. Tack från djupet av mitt hjärta att jag fick var en del av just eran dag <3

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *