Varför känns allt som vanligt men ändå som att något stort ska brakloss….

Allting är ju så sjukt märkligt just nu.

Man sitter hemma och jobbar hela dagarna. Jag ni kan ju förstår hur jag beter mig här hemma. Pratar med mig själv och i mina minibreaks som jag tar sätter jag på högsta volymen i hörlurarna och dansar loss. Nog för att jag känner mig ganska ensam till och från, men jag är nog gjord för att jobba hemifrån. (Säger jag nu efter någon vecka men kanske kommer ändras.)  MEN får verkligen så mycket gjort.

Sen att denna vecka ha bjudit på strålande solsken och nästan lite värme har gjort att jag gett mig ut varje lunch antingen på en löprunda eller gått en sväng. Ni följer väl mig på min Instagram?  Försöker inspirera er att ta er ut. Jag ska försöka fota lite övningar bland annat den jag gjorde i fredag och lägga upp, Superenkla övningar för mage och rygg , klart på mindre än 10 minuter. Vill ni ha ett sådant upplägg?

     

 

Sen måste jag skryta lite min första brygg av Kombucha är nu också klar. Det var inte så förbaskat svårt, men en lång väntan innan det blev klar. Så nu lyxar jag till varje morgon med ett glas kallt Kombucha. Lyxigt värre! Sen är det ju otroligt bra för tarm och magsystemet. Just Kombucha och vad sitter även i våran mage/tarm. Just det, immunförsvaret 😉

 

              

 

Sen har jag ett så jäkla spännande projekt igång men det håller jag hemligt en stund till. 😉  Ska ha möte om detta på måndag så får vi se hur långt vi kommer. Men är sååå exalterad över detta projekt. Har verkligen tagit fram ny livsglöd hos mig.

Ja som ni märker så än så länge går det inte direkt någon nöd på mig utan håller igång precis som vanlig. Rastlös in i själen 😉

Med detta sagt så vet jag att allt är så ovisst nu men det viktigaste just nu är att behålla ett lugn och LEVA Livet!!!

NU tycker jag att ni beger er ut i solen tar en promenad eller bara sätter i vid en solvägg och njuter för det ska jag göra 😉

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *