Update….

Jahapp… jag vet inte vad jag ska tillföra i detta blogg inlägg. Har inte hänt så mycket då jag i måndags började känna mig lite dålig. Tisdags fick jag feber och fått avboka hela veckan men nu idag mår jag bra igen. Så är säkert bara pollen.

Så detta är vad jag har gjort denna veckan.

 

(Tv en skall inte stå såhär är endast tillfälligt tills den ska upp på väggen)

Dessa serier har jag mosat nu de senaste dagarna. Love them. ♡ BÄSTA reality serierna just nu.

 

Sen får jag väl skryta lite med mina odlingar. I brist på annat material.

Och säga ett STORT haha till min mamma och svärmor som tycker jag dödar alla våra blommor här hemma. Men här är ett bevis på att lite gröna fingrar har jag allt. (Vem vet kanske finns det en lite Mandelmann i Mallanbrallan)

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *