Uppsatt och klar…………

 

Japp då var allt på plats.

Ryssser….. när jag ser dessa stora skärmar som tar upp mitt fin vardagsrum. Teknik grejer va, fy vad osexigt. Men nu kan jag iallafall jobba hemifrån i lugn och ro och får det lite bättre ergonomiskt än att ligga i soffan.

Jag tycker att det känns så jäkla sjukt att vi år 2020 har hamnat här. Jag bara väntar på att dom ska stänga förskolorna och jag får vara hemma med barnen då Dennis behövs på sitt jobb. Då han jobbar på sjukhuset.

Men i måndags blev jag så glad ändå när jag möte upp några från jobbet och sprang slalombacken upp och gick strupen ner. Vilket var fantastisk att få komma ut träffa lite folk och röra på sig.

Vi ska försöka att sluta upp en gång i veckan så man får lite rörelse men jag ska verkligen försöka ta mig ut varje lunch här nu när det är sådant fantastiskt väder. Så man iallafall blir lite piggare. Man behöver ju inte springa varje dag med en promenad skadar ju inte.

Tror det är viktigt att man tänker sig för även om man är rädd så får man inte glömma bort att röra sig för att må bra.

Jag håller fortfarande mina pass på gymmet men har bett om att få iallafall ta bort 2 st. Min yogaklass som jag har med mitt företag har jag också fortfarande så länge jag känner mig frisk och mina deltagare är friska kör vi på.

Känns dock som corona inte kommit hit än till lilla Skövde. Men dom säger att den är på väg. Och man vet inte riktigt vad vi ska vänta oss.

Åhhh… vad trött jag blir på mig själv och bara skriver om den jävla corona. Men det är ju det enda som kretsar omkring mig iallafall och har så mycket tankar och funderingar och alla tycker att jag ska tänka såhär eller såhär….

Nää nu stänger jag in mig i min  lilla bubbla och kollar på love is blind och glömmer allt med corona. Har ni sett det? Såååå bra…

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *