Adventsyogan.

Nu har jag hållit i mina två pröva på klasser 1 resp. 2 advent.  Det har varit helt magiskt. Jag älskar verkligen att leda andra på deras yoga väg. Att få se dom utvecklas från gång till gång man möter dem. sen att se dom förstå vad yogan faktiskt gör för en. Att den kan ge sig själv den stunden minst 1 gång i veckan och lära känna din egen kropp och känna efter hur mår du på din insida. Jag tror inte det är många som förstår sig på yogan om man aldrig har varit på en yoga klass vilket är givet. Men ibland behöver man utmana sig själv. Och om inte du vet hur du mår på din insida hur ska du då kunna förebygga ditt mående inifrån.

 

Sen att efter varje yogaklass som man håller att se folk lägga det där leendet på deras läppar efteråt och att få se att axlarna har sjunkit ner och se deras lite mer rogivande ut och lugnt har lagt sig.

Det är därför jag håller i mina klasser.

Nu ska jag bara ta och bestämma mig för hur jag vill ha upplägget för 2020 så ska jag maila ut till alla ni fantastiska människor som har anmält sig och sen kommer informationen komma ut till er andra som också är intresserade. Så stay tone… 😉

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *