Träning och yoga retreat på Öland.

Den fredagen när Karin kom och hämtade mig innan lunch visste jag inte alls vad jag hade och förvänta mig. Men samtidigt hade jag ju lärt mig hos Michael att öppnar du bara upp ditt hjärta och låter saker och ting bara ske utan någon kontroll. Så kommer fantastiska saker ske. Med den inställningen hoppade jag in i Karins bil ihop med en fantastisk människa vid namn Liselotte och styrde bilen mot Öland.

Vi hade många skratt på vägen ner och när Karin bestämde sig för att vila en stund i baksätet. Så blev jag förste kartläsare och Liselotte fick styra bilen mot våran destination. Jag och Liselotte hade så trevligt och många intressant tankegångar och diskussioner att vi inte märkte av att vi inte hade haft på radion i bilen. Utan vi hade babblat ikapp hela vägen från Skövde till Öland. Det är inte många man känner sig så bekväm med från första stund.

När vi anlände till denna fantastiska hästgård Kollbergs gården. Kunde vi inte mer än att tappa hackan. Det var så otroligt vackert här och så fort man klev ur bilen, kände man hur rogivande denna plats var och man kände lugnet skölja över en som en våg. Det var en septemberdag och klockan kan nog varit runt 4-5  på eftermiddagen. Vi mötte upp My Martinsen som redan var på plats och skulle vara våran PT under helgen. Hennes energinivå nockade en totalt och med ett leende över munnen fick man en stor kram. Ett perfekt välkomnade enligt mig. 🙂 Malin som ägde gården kom också ner och hälsade oss välkomna och efter en stund var det dags att hoppa i yogakläderna och avsluta denna dag med ett UNDERBART yin yoga klass.

 

Som ni ser på bilden var det en magisk rosa himmel och man kunde inte slutat denna kväll på ett bättre sätt. Efteråt blev vi bjudna på en kvälls smörgås med en varm kopp te. Karin hade även delat ut Ängla kort som låg nervända på mattan. Så nu efteråt fick man tid och läsa på mer. Mitt kort fattade jag direkt vad det betydde och tycket det kändes overkligt att det kändes så rätt. Detta änglakort fick jag:

INGEN ANLEDNING TILL ORO.  Det var som det prickade mig exakt. Det var ju detta som hade ställt till det för mig till att jag hade hamnat där jag är idag. ORO den konstanta oron att något skulle hända mig, Dennis eller barnen. Oron över att inte räcka till och aldrig var good enough för någonting.

Detta kort handlar om att släppa kontrollen och att släppa alla negativa känslor då dom ger en bild som inte är sann. Att man ser saker värre än vad dom är. Så släpp tanken och fyll dig själv med kärlek så kommer allt  att lösa sig.

 

När kvällen kom gick vi till våran stuga som vi 3 delade på och efter någon timmes babbel om allt mellan himmel och jord somnade vi gott alla tre. <3

 

Dagen efter började med en fantastisk frukost  alla kom på plats som inte hade kommit på fredagen. Efter frukosten var det dags för ännu ett magiskt yoga pass med Karin för att fånga dagen. Efter yogan var det dags för My att ta över rodret. Det blev en härlig fysträning ute på altanen. Men dom bästa av dom bästa deltagare. Jag hade så grymt kul och var en träningspass som passade mig utmärkt. Sen att vikterna var ursnygga gjorde det extra roligt att träna.

Som ner ser på bilderna var det fullfart från början till slut. Efter träningen fick vi pusta ut en liten stund och äta en härlig Lunch. Sen var det dags att hoppa upp på hästryggen. Eftersom vi bodde på en islandshäst gård  var det ju självfallet det vi skulle rida på. Min pålle hette Goliat.

 

Vi red ner till vattnet där vi byttes av. Det var magiskt. Jag hittade en annan favorit på eventet. Nämligen hunden Inez. Världens mysigaste tjej så när jag inte red så höll jag koll på Inez. Efter den fantastiska rid turen var det dags för yoga igen. Och Jag och Inez höll fortfarande ihop. En riktigt yogi dog  <3

 

Sen Maten………………….. här får ni ett litet Hallelujah moment i bilder. Om det var gott?! Vad tror du? Detta var bland det godaste jag har ätit.

 

Vi hade en ur mysig kväll där alla satt i sina yoga kläder och bara umgicks tills man inte orkade mer utan då kunde man bara avvika och gå hem till sitt rum. Jag , Karin och Liselotte satt uppe en stund i våran lilla stuga och babblade om allt mellan himmel och jord. Så himla mysigt.

Dagen efter var det självklart yogaklass som startade dagen och sen en magisk frukost och sen ett sista träningspass innan det var dags att åka hem.

Men vilket jäkla järngäng vi var. Sen kanske det är två stycken ni känner igen i detta foto om ni är inne på portalen maqt.se . 

Nämligen dessa Power women Piff och Puff eller som dom egentligen heter Fia och Åsa. Det var här jag träffade dessa fantastiska människor som också gjorde det möjligt för mig att börja blogga här i deras portal. Tack Fia och Åsa för att jag fått detta förtroende. Sen Malin som också är med på bilden är också en riktig härlig tjej som jag hade som träningskompis under många av passen. Team Malin kunde ju inte bli bättre än så.

Ja som ni förstår var denna helg någonting jag verkligen behövde för att fylla på min energibägare igen.

Verkligen en toppen resa där man bara kunde landa i sig själv, få ett rejält träningspass och även vara nära till naturen.

 

 

 

 

 

(Många av dessa fantastisk bilder är tagen av Linda som också har en blogg här så in och läs även hennes inlägg) https://lindabrolin.maqt.se/

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *