Yoga Karin – yogasoulmate.se

Karin, jag vet knappt vart jag ska börja för att tacka henne. Hon har varit en så stor del i varför jag är där jag är just nu. Att ha någon som vågade hålla om mig när det kändes som allting rasade rusade runt mig. Sen hålla mig i handen genom min förändring och sen tro på mig och lyfta upp mig och ge mig det modet som jag behövde. Det är det nog inte många som skulle klara av.

Detta låter ju hel flummigt, jag vet. Ni ska få en bättre förklaring. Jag lovar.

Karin, var min chef för massa år sen när jag jobbade i en möbelbutik. Men då träffade jag endast Karin några få gånger. Då Karin var mer och mer sällan i just i min butik. Då hon själv inte mådde så bra, men det är inte min historia och berätta. Om varför det var som det var just då…

Men dom få gångerna Karin var inne försökte jag vara henne nära. Eftersom redan då kände jag av hennes energi.  En energi av närvaro, en energi av vänlighet och styrka och mod. Vilket skulle visa sig långt där efter, att det är precis den hon är.

Jag slutade jobba ett tag senare för möbelbutiken och kom och yogade för Karin någon gång då och då. Gick även en yin yoga kurs hos henne samt utbildade mig till yin yoga instruktör hos just henne. På hennes klasser faller man verkligen ner i en trans och jag kunde verkligen slappna av och lyssnade på min kropp och gjorde precis som den ville.  Hon är verkligen så duktigt på det hon gör och jag ville bli precis som hon.

När jag väl här i höstas mådde som jag mådde sökte jag upp Karin för att få en coaching samtal. Väl där i hennes mysiga lokal, ingosade i en fåtölj med en varm kopp te. Fick hon mig att förstå att drömmar är inte bara till för att dröm utan för att förverkliga. Det handlar bara om att man måste våga ta klivet och tror på sig själv. Resten kommer eftersom… Där och då visste jag inte vilken dröm jag skulle följa men den klarnade mer och mer med tiden.

Hon erbjöd mig att jag fick följa med henne på sitt yogaevent på Öland den helgen. Jag nappade direkt och den helgen åkte jag med på en magisk resa. Som fick mig att förstå så mycket insikter om mig själv. Jag är så tacksam att jag fick följa med denna helgen. Det är en resa som kommer betyda så mycket för mig. Kommer skriva mer om detta i nästa inlägg. Denna helg det var precis det jag behövde just då. Och att Karin erbjöd mig att följa med förde oss också närmare.

Efter någon månad senare visste jag precis vad jag skulle göra. Karin tog emot mig med öppna armar och jag vågade följa min dröm om är att få vara yogalärare på en yogastudio och driva mitt egna bolag. Där jag nu har mitt andra klass just denna  kommande helg.

Är så otroligt tacksam för allt du har gjort och gör på mig. Det betyder så mycket att du tror på mig. Vet att jag kanske inte har sagt det rakt ut men jag tror du vet det.

DU är min förebild, Karin. Du är så otroligt stark, modig och generös. Jag vill och kommer att eftersträva att bli precis som dig. Tack för att jag få vara en del av ditt yogasoulmates team.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *