En riktig JÄVLA skit dag!

Jag hade förberett ett jätteroligt inlägg om mitt nya lilla projekt. Hur jag gjort en fantastisk sänggavel, för 500 lappen.Men nu när jag skulle sätta ihop detta inlägg upptäckte jag detta!

Min jobbdator är sönder. Svea har antagligen satt sig på den imorses då jag var tvungen att sära på barnen! Jaa båda har varit hemma idag. Ilse har varit hemma 2 veckor imorgon men är nu frisk. Så tänkte jag gud vad mysigt att hitta på något bara jag och mina tjejer. (Svea har studiedag) Men har bara varit skrik och bråk hela dagen.

Nääe nu ljög jag efter 2 h krånglade efter frukost kom vi faktiskt ut och ca 30 min cykelfärd höll dom sams.

Sen kom vi aldrig iväg på någon utflykt! Plus att mitt i allt gråtande och skrikande. DÅ från ingenstans får jag tydligen mens 4 dagar för tidig.

Sååå jaaaa jag checkar nu ut från denna hemska dag. Men imorgon får jag iallafall jobba och första pluggdag. De vill säga OM jag nu får tag i någon ny dator!

 

Nu drar jag täcket över huvudet! HEJDÅ.

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *