Min resa till ett mer balanserad liv.

Okej mina vänner, här kommer det inlägget ni alla har väntat på….

mitt besök hos en Närings- och Ört/Fyto medicinsk terapeut på Regina kliniken. 

Jag och min vän Angelica, hon som jag kör träning och kostschema med. Pratade om innan vi startade detta att vi ville göra en drastiskt förändring. Efter många år med en obalans i våra kroppar. Ville vi faktisk ta reda på djupet hur vi faktiskt även mår på våran insida. Därav att vi redan i juli bokade in detta besök hos Regina.

Innan vårat besök hos Regina skickar Regina ut via mail med en Hälsodeklaration , detta är verkligen en djupare deklaration då man verkligen får tänka till och gå igenom sig själv från insida ut och från huvud till tår. Så det tog en stund att fylla i.

När man väl kommer till Regina har hon gått igenom det man skrivit och ställer lite följd frågor på hur man har tänkt osv. Här kan hon också utifrån vad du skrivit anpassat ditt besök i mitt fall ville jag verkligen fokusera på min hormonbalans (PMS) att jag får så lätt humörsvängningar och kan bli hur arg som helst på 2 sek, vissa gånger vill jag bara gråta floder och låsa in mig på toaletten eller i duschen och bara brister ut i gråt. Eller hur jag bara kan känna mig helt värdelös och inte är värd något och känner mig jätte deprimerad och har ångest för allt.

Detta är det som gjort att jag misstänkt att jag har PMS, men vi tog även upp andra saker som exempelvis att jag upplever att jag är både är ljuskänslig  (måste alltid ha solglasögon på sommaren annars ser jag ingenting) och har svårt att köra bil på nätter,speciellt när jag möter bilar.

Efter att man har gått igenom hälsodeklarationen så får man ta ett stick i fingret.

Regina samlar 4-5 droppar blod en dropp lägger hon en glasskiva över så det håller sig “levande” längre och låter resterande droppar torka. Sen sätter hon in det i ett mikroskop. Det som både både jag och Angelica var  jätte intressant var att mikroskopet är uppkopplat till hennes dator så man faktiskt ser vad det är hon tittar på. I denna blodanalys tittar man på sina röda och vita blodkroppar. Där vi också såg en jätte skillnad mellan mig och Angelica. Jag har exempelvis ätit Omega-3 i snart 4 år och Angelica har bara ätit det lite sporadisk, vilket visade sig jätte tydligt. Angelicas röda blodkroppar satt mer ihop som små kedjor medans mina var mer en och en som ni kan se på bilden.

Men sen var Angelicas blodkroppar mer starkare och rundare i sitt membran, medans några av mina var lite skrövliga. Varför dom var så? Är för att jag tydligen hade någon brist på något i ämnesomsättning som är fettlösliga.

Man kan också se i denna analys  indikationer på organsvagheter, antioxidantbrist, B12/Folsyra samt järnbrist.

När blodanalysen var klar fick vi testa om vi hade zinkbrist. Vilket vi också fick HELT olika resultat. Regina sprayar en lösning i munnen och så ska man känna vad den smakar. När hon spraya in i Angelicas mun kände hon ingen smak alls utan var mer som Regina hade sprayat lite vatten i hennes mun. Vilket indikera på att man har zinkbrist. När hon istället sprayade i min mun så smakade det för jäkligt. Fick dricka både 1, 2 och 3 klunkar vatten. Och det indikera på att man har bra nivå på zink i kroppen.

Nästa steg var att man fick sätta på sig ett par hörlurar.

Detta är en maskin som mäter energier i din kropp med hjälp av frekvens och sedan botar med bioresonans. Så ut ifrån blodprover och hälsodeklarationen väljer man ut vissa delar i kroppen som man vill att den ska fokusera på. Annars kan den mäta 900 organområden och kan upptäcka 100 tals mikroorganismer/patogener.

Så när den skannat igenom dom delar man valt ut. Går man in och se hur dom olika delarna mår och som jag misstänkte så vid mina äggledare där hormonet sitter var den helt ur balans. Så då vänder hon energi med hjälp av bioresonans och botar och hjälper att behandla.

Vi testade även och se hur den skulle reagerade på mina tår. Jag har hur länge jag än kan minnas skäms så mycket över mina fula tånaglar. Och jag har sökt hjälp hos både vårdcentral och även hos fotvårdsspecialist men ingen har direkt kunnat hjälpa mig. Det ända jag har fått är att jag ska ta nagelsvamp medel. Men efter att testa detta i 7 omgångar och det inte visat något direkt resultat, har jag näst intill gett upp hoppet. Detta är också genetisk då flera i min släkt lider av just samma sak.

Och självklart gav maskinen utslag och indikerade på att något inte var rätt.

När man både gett frekvens och bioresonans kan man gå in på just det där den har gett utslag på och gå in mer djupgående.

Där fick vi fram på mig att jag har en hormon obalans , samt eftersom jag inte äter kött att jag har en B-vitaminbrist och att min ljuskänslighet berodde på a-vitaminbrist. Sen behövde jag öka upp mitt upptag av B12/folsyra och äta mer baljväxter.

Sen till mina tår kom vi fram till att det är en svamp men som inte biter på dom behandlingar som finns på apoteket. Så nu ska vi testa och gå en annan väg och se om detta kan ge ett annat resultat. Jag lovar att ni kommer få uppdatering om detta.

Nu när man har fått fram sina problem på ytan så var nästa steg att lägga sig på Reginas fantastiska mjuka och varma behandlingssäng.

Här med hjälp av Biokinesologi tar man fram de produkter som passar just dig och stödjer det du behöver hjälp med. Ja och hur fungera då detta?

Både jag och Angelica brast ut i skratt då vi inte fatta vad som hände. Biokinesologi som är en muskeltestning som indikerar energimässig obalans i körtel/organ funktionen. Så man fick alltså ligga på rygg och hålla upp vänster arm ,man skulle pressa den upp mot Regina medan hon kände på olika ställen till en börja och på vissa punkter kunde du inte hålla emot utan kroppen bara gav vika och tro mig om ni inte känner mig och Angelica, vi tog i från tårna för att hålla emot men det gick verkligen inte.

Utifrån den information som Regina fått fram skräddarsyr hon för varje individ ett program med vitaminer/mineraler/fettsyror/enzymer, örtmedicin och kostråd som hjälper din kropp till återhämtning och balans.

Så himla häftig upplevelse. När man fått fram det man vill ha går man igenom allt igen och sen är denna behandling klar. Man bokar ett återbesök igen om några månader för att se om det faktiskt hänt en förändring.

Såhär såg mitt lilla kit ut.

Sen fick man självklart med en beskrivning på produkterna samt när man ska ta dom och hur många. Jag är verkligen supernöjd med detta besök och fick verkligen ut mer än vad jag trott.

Vill ni som jag göra en mer djupgående undersökning med en person som verkligen tar sig an dig och undersöker dig från djupet. Då tycker jag verkligen att du ska gå in på Reginas hemsida och kontakta henne. Ni kommer inte ångra er.

Detta är en Mycket klok investering på dig själv och ditt mående. Jag kommer varmt rekommendera den till alla jag känner och självklart även till er.

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *