Barfota utan strumpor och skor…..

vill jag dansa med dig.

Jag måste tacka alla fina ni som kommenterat skickat dms om min föregående inlägg. Trodde inta alls jag skulle få den responsen. Utan vänta mig iallafall någon skulle plocka ner mig på jorden och berätta att det där det är inte okej! Men fick bara massa fina gensvar. Så tack! <3

Sen firar jag även 6 månader som bloggare, WOOP WOOP och det firar jag med att ni är 10.000 personer som har var inne och läst min blogg.. (Juuuubbbbbeeeelllll)


Kul att det är även mitt första inlägg som flest personer har varit inne och läst.

Men nu vill jag visa min Midsommar i några bilder. Vi var hos min bästa vän Amanda med henne familj. Vi såg strax innan lunch där vi badade och bara var i några timmar. Sen tog vi oss hem till dom och grabbarna förbereder midsommarmaten. Barnen lekt och jag och Amanda fick bara sitta och njuta av ett glas rose en stund.

Midsommar maten intogs ute i deras mysiga trädgård. Och på kvällen blev det som hos dom flesta andra midsommar kubb. Där jag och Amanda kan titulera oss som Segrare. Hehehe..  En lugn fantastisk midsommar med ingen stress. Precis som en midsommar ska vara.

 

Idag är det bara 19 dagar kvar tills man stämplar ut på fredagen vecka 28 och går på semester. Längtar efter att bara få vara tillsammans med min familj. <3

Men veckan som kommer går inte ha för hacke den heller. Mycket träning, sommaravslutning med jobbet ett spännande möte. Yes ,you name it. Fullrulle som vanligt. så jag tror dessa 19 dagar kommer att gå fort.

Hörs igen på onsdag 🙂

 

Kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *