Egoboost..

Igår klev jag verkligen ur min comfort zone och var med i en fotografering för Sagobilden.

Jag velade så fram och tillbaka om jag skulle göra det, då jag inte har ett direkt självförtroende över mitt utseende. Som dom flesta har har vi alla våra problem områden. Men ville ändå ge mig själv detta och få känna att jag är inte så pjokig ändå. Bara jag får en bra bild är jag nöjd tänkte jag. Det fick bli min målbild.

Jag var så nervös och hela morgonen slog min puls volter. Så efter lunch tog jag friskvård och mediterade och yogade för att lugna ner mig. När klocka slog 14.00 kom Maria som skulle fotografera. Jag hade plockat fram flera olika idéer till olika outfits, så det fanns en hel hög att välja på.

När vi började kände jag mig sjukt stel då det var ganska avklädda bilder men på ett vackert sätt. Men Maria var grym och blockade ner mig på jorden snabbt och till sist flöt det bara på. Det var faktiskt riktigt riktigt roligt.

Vi hittade på massa med roliga saker och jag kände mig både vacker och stolt över mig själv. Fasen jag tror jag växte iallafall 2 cm och kände mig som en riktig POWER WOMEN.

PRECIS vad jag visste att jag behövde precis just nu. Så som jag har kämpat efter dessa två graviditeter och denna jäkla utbrändhet. Visst fasen är jag vacker och förtjänar en stund i rampljuset!

Sen när Maria skickade över denna bild som är tagen från hennes dataskärm utan någon redigering. Höll jag nästan på att sätta i halsen. Tänkte först att hon måste skickat fel bild och att den var på någon annan. Men det var verkligen jag.

Vill ni se bilden? 😉

 

 

Här kommer den.

Känner du själv att du behöver en ego-boost du med? och vill ta såhär vackra och sensuella bilder? Vet att Maria och hennes man söker flera modeller så tveka inte gå in på @sagobilden på Instagram och signa upp er. Lovar ni kommer inte ångra er. <3

 

 

3 kommentarer

  1. Ååh va fint skrivet!! Tänk att du var så nervös innan men ändå gick det så bra <3 Du var fantastisk på att hålla ett naturligt, vackert uttryck, vilket är såå uppskattat av en fotograf! Vilket team vi var!! K R A M

    1. Ja verkligen ett dreamteam ♡ Hoppas på många flera samarbeten framöver. Du var grym. Tusen tack igen, bästa du!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *