Påsk, äggjakt och renovering…

Ja detta har vi sysslat med under denna ledighet. Så fantastisk skönt att solen äntligen börjar titta fram igen och man faktisk kan få börja med sina projekt och tro mig jag har många… Haha.. Stackars världens bästa Sambo Dennis som får stå ut med alla mina idéer och projekt.

Men som tur är har jag världens bästa svärmor och Päron som alltid ställer upp. Hela långfredagen hittade dom på bus med barnen. Bara att komma utklädda till påskkäring och påskkyckling var succé, även om Ilse var en aning skeptisk till en början.

 

Sen att dom också hade gömt ägg i trädgården fick tjejerna på språng. Tack världens bästa ni <3

Sen hade dom barnen hela dag och var ute och lekte i det fina vädret. Så vi kunde greja. Dennis slipade altanen som verkligen behövdes. Se vilken skillnad.

  

 

Mitt projekt som jag fick hålla på med var att slipa till vårat egengjorda bord som vi gjorde förra året. Som jag redan lag 8h på att slipa till. Men antagligen hade vi valt fel olja så i år blev det att göra om och göra rätt. Men det är ändå kul när resultat blir bra. Nu ska vi olja in hela altanen och bordet nästa helg.

  

 

På långfredag hade vi världens bästa Rebecca och Borg över på lite mat och Vin. Sen tog dessa trötta småbarns päron ett bad under stjärnorna. Mycket välförtjänta av detta om jag får säga det själv.

Påskafton vad vi själva hemma med tjejerna och hade även en påskskattjakt då påskharen hade varit och hälsat på och lämnat massa ledtrådar i hela huset.

      

Det slutade med att Haren hade en gömma i tvättmaskinen. Finns det något roligare än att göra detta med sina barn. Jag skulle kunna ha skattjakt varje dag. Så kul att höra hur dom tänker på dom olika ledtrådarna. Sen valde vi att inte stoppa massa godis i äggen utan mer bra att ha saker. Då godis känns som dom ändå får ett överflöd med.

Idag håller jag min sista klass på yogasolutmate med mina fantastiska yogisar. Så idag ska jag leverera en hejdundrans klass hade jag tänkt. Så får vi se vad för nya äventyr som väntar på mig till hösten. Känns just nu som om hösten 2020 kommer slå Hösten 2019 med hästlängder.

Då tackar jag för mig med denna bild. Detta får nästa summera påsken 2020.  Hörs igen på Onsdag <3

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *