Yoga assistent i Växjö

 

Woow vilken helg jag har haft. Som ni ser är det en riktig bild bomb jag bjuder på idag.

I fredag följde jag med min vapendragare Karin yogasoulmate och hjälpte henne med assistans på hennes yogalärare utbildning som hon höll i Växjö under lördagen. Så jag Karin och Liselott åkte ner till Växjö redan på fredagen och blev bortskrämda hemma  hos världens finaste Åza (åzabrennader.se). Där vi också skulle hålla i utbildningen dagen därå.  Så efter att vi hade fixat till I lokalen så blev vi bjudna på en fantastisk god paella. Ser den smaskig ut? Du hittar receptet här.

 

 

Dagen började med en mysig frukost och Åza sen var det bar att kicka igång dagen. Det var 22 tjejer som hade anmält sig så det var fullrulle från början. När alla hade blivit serverad te och Karin och Åza hade välkomnat alla. Fick vi en 75 min hatha yoga klass. Den var så skön. Älskar att få igång ett flöde i kroppen och att få utmana sig själv. var helt mosig efteråt. Efter det var det dags för lunch. Så Bästa Fia hade fixat.

 

 

Eftermiddagen bestod av en workshop. En perfekt yoga dag.

I bilen hem var jag helt slut men ändå påfylld. Även fast det tar på en att vara iväg så fyller det också på en så mycket. Jag älskar verkligen detta och hoppas detta kommer finns mer och mer i min vardag.

Tack så hemskt mycket för denna dag. Detta gjorde ni till en succé.

Karin , Åza, Fia, Malin och Liselott <3

Syns igen i maj!

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *