Tjejkväll, 3 års kalas och svettfest på gymmet.

Nu ni nu ska det bli ett bättre inlägg. har haft lite ångest att jag inte hunnit att uppdatera er. Samtidigt som jag har bestämt mig för att denna blogg inte ska var någon press på utan ja ska göra det för att det är roligt.

Men tror eftersom jag inte mått speciellt bra psykiskt det sista och fått ta onödig stress tror jag att jag blir påverkad mer.

t

Men i fredag kom dessa två lyckopiller och fyllde på min energibägare till MAX igen. Tiden, ja den bara sprang iväg. Visst är det fantastisk när man har sådan vänner som man inte behöver en gnutta ansträngning för att umgås. Vädret var inte det bästa som ni säkert ser på dessa två. Dom kom in som två blöta katter, då dom cyklade i spöregnet till mig. Men tack vara bra kläder så höll dom sig torra på insidan iallafall. Sen kom maten från Brooklyn burger som vi åt upp på ett nafs.   Tanken var att vi skulle bada men då regent varierade sa vi att vi avvaktar och ser om det blir uppehåll. När klockan var 21.00 skulle vi hoppa i men fastnade i ett samtalsämne och vips så var klockan 23.00. Ingen ide att bada denna gång. Så vi fortsatte och prata och skratta. <3 Jag tror jag var i säng vid halv 2.

Tack tack för att ni alltid finns där och fyller på mig med massa av energi. Ni är bäst <3

 

På lördag fick jag sovmorgon eller alla i familjen sov länge. Ilse sov över hos sin farmor. Så Svea kom in till oss vid halv 9. Dennis gick till och med upp innan mig och gjorde frukost. Vilket inte händer allt för ofta. Efter frukost var det dags att piffa inför 3 års kalas. Vi hoppade in i det sista att vädret skulle slå över och bli fint igen. Men icke sa Nicke, Det fick bli inomhus men visst blev det mysigt ändå.

 
 Första buketten från trädgården. Försökte mig på att binda som Karl Fredrik från Österlen. Tycker jag lyckades ganska bra. Har ni sett det? Älskar det!

Svea hade hjälp mig att duka ett eget bord vid sidan av. Så himla söt och nöjda. Men efter att sockerchock kikat in. Blev det underhållning av dessa två både från höger och vänster.

Tack bästa familjen som kom och firade våran älskade 3-åring. Kan fortfarande inte fatta vart dressa 3 år tog vägen. Nu kan vi sakta ner farten i några år. Min älskade tokfia.

Den fina Bamse tårtan är från Guldkanten i Hjo.

Efter Kalaset var denna familj helt slutkörda. Vi försökt med allt vila en stund, gå på promenad och äta mat. Men var bara gnäll gnäll gnäll. Så det blev tråkigt nog tidig säng gång för oss allihopa. Men var nog välbehövligt för alla sov till halv 9 igen på söndag morgon. Och tro det eller ej gick Dennis upp igen och bakade scones till frukost. Ja ibland så…….

Vid 11 kom världens bästa mamma och tog barnen en stund så vi kunde träna tillsammans. Jag körde igenom mitt nya indoor klass som jag kommer hålla nästa måndag och direkt efter det en HIIT klass med fokus på styrka. Så jäkla kul att vara igång igen. Jag älskar att träna och speciellt tillsammans med han där bredvid.

 
 

Nu har jag ett berg med tvätt och ta hand om samt en dusch som väntar på mig och tusen andra saker. Men ska försöka att ta allt detta i lugn takt. Ha det bäst så hörs vi på onsdag igen <3

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *