Varför……..

Varför ska livet utmana en så förbaskat mycket. Har så mycket jag är glad och positivist över i mitt liv. Men så är det en liten liten grej som så gärna vill vara där och äta upp mig lite inifrån hela tiden. Känns som jag kommer kvävas och ångesten kommer tillbaka till och från. Jag just nu sätts jag verkligen på prov.

Efter gårdagen arbete var jag helt slut och min kropp ropade och SKREK: NU BACKAR DU LÄGG DIG OCH MEDITERA! Lyssnade och gjorde så slutade att kroppen la av och jag somnade och Sov 2h och halv timme och vaknade när Dennis kom hem med barnen. Men kändes så mycket bättre efteråt. Där ser man hur viktigt det är att lyssna och börjar sakta men säker lära känna mig själv efter 33 svängiga år och låta den läka.

Men detta är MITT LIV och det är bara jag som kan välja hur jag ska leva det. Man kan inte ändra andra som inte vill ändras. Utan det är utifrån dig själv du väljer hur du vill leva ditt liv.  Så nu tar jag min kopp kaffe sätter mig i solen och lämnar det negativa bakom mig och ser på allt det positiva <3

 
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *