Back on the right track……

Äntligen har vi haft första helgen på sååå släng då allt har varit som vanligt.

Fredagen var vi och handlade en stor godispåse med barnen efter att vi hämtade dom på förskolan. Sen hade tjejerna beställt räksmörgåsar med alla dess tillbehör.Var så fantastisk gott! Älskar att mina barn älskar grönsaker och räkor.

Sen var det fredagsmys på högsta nivå. Ett stort glas vin i handen (har inte druckit något på 6 veckor) och sen en film med barnen. När Barnen väl somnade tittade vi klart på serien Normala människor på Svt.  Den var helt klart se värd.  4 av 5.

Lördagen spenderade vi utomhus. Vi var och firade min mamma som fyllt år och åkt till silverfallen och mamma hade gjort magisk picknick. Som vi avnjöt bredvid det stora vattenfallet. Det är så himla rofyllt här.

 

 

Efteråt åkte vi till Melldalas handelsträdgård och kikade lite på vad dom hade och skaffade lite inspiration. På kvällen åt vi gott igen och tog det lugnt med barnen och kollade på en film. Vi kände inte av några symtom på corona och kändes verkligen så skönt, nu äntligen vänder det.

Såååååå nu idag söndag. Bestämde jag mig för att äntligen återvända till mitt andra hem,  gymmet och köra ett lite lättare pass med ben och rumpa. Jag var så lycklig efter denna timma på gymmet att jag nästan grät. Kroppen är absolut inte lika stark som den var innan och pulsen gick upp snabbt så fick ha kolla på pulsklockan för att se att jag gick ner i puls innan nästa övning. Men gick förvånansvärt riktigt bra.

Så nu gäller det att skynda långsamt så är jag nog tillbaka inom kort igen <3

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *