MEN jag mår ju bra……

Alltså denna obehagliga känslan jag har haft sen i söndag vill inte ge sig.

Jag har ju kommit fram till att det var en panikattack jag fick i söndag och det berodde på massa orsaker. Men framför allt är det rädslan att bli så dålig igen som det blev för ett år sen.

När man bygger upp känslan att det inte blir bättre och får panik. Det är det värsta jag vet.

Det känns som om hela min kropp vill stänga av och säger ifrån.  Det är som det springer hundra myror över hela kroppen och att du har ett tryck över bröstet och att man inte kan andas. Man får försöka och ta ett andetag i taget och andas djup. Men eftersom man inte kan andas ordentligen så får man inte tillräckligt med syre upp till hjärnan. Så man blir helt yr och känner sig svimfärdig. Man tappar helt matlusten och känner sig så världens sämsta människa. Exakt såhär har jag mått och mår till och från, just nu.

Det enda som har hjälpt är att ta sig iväg till gymmet. Även om jag grät innan mitt pass i måndags och kände att jag höll på att svimma, så tog jag mig dit. När jag väl var på plats, så är det som bortblåst. Det handlar om att bryta ett mönster för att må bättre. Men när det båda hållit i sig under hela tisdagen och onsdagen blir jag rädd.

Så varken idag eller i tisdags har jag lyft ett finger. Jag checkade ut redan vid lunch i tisdags och sov hela eftermiddagen och idag onsdag tog jag sovmorgon till kl 10.00. Så jag hoppas hoppas det blir bättre. NU lyssnar jag ju verkligen och tar det lugnt. Det sjukaste är att mina orakelkort har sagt detta till mig hela förra veckan. Har fått ett kort där det står NO, take a break osv.

Men det blir lite bättre för varje dag. Men ska försöka ta en dag i taget och lyssna på min kropp och knopp.

Igår fick jag iallafall lite egentid med dessa 2 och det behövde jag verkligen. Medans Ilse var hos sin Farmor och blev bortskämd.

Nu ska jag tända massa ljus plocka iordning här hemma. Och njuta av lugnet <3

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *