Ljuga eller tala sanning!?

Jag vill börja detta inlägg med allt fantastisk som har hänt i helgen.

Fredagen var så himla bra. Startade som vanligt min morgon med Hiit kl 7.00 sen körde jag igenom mitt spinningklass, som kommer i November. Efter denna svettfest var det en fantastisk promenad hemåt med riktigt höstkänsla i luften..  Åt en fantatisk frukost och sen började jag pluggandet. Denna veckans klass var i skissteknik, så var en hel del att lära sig.  Bland annat detta. Från en bild ur en tidning, till en skiss där man plockar ut former, till en färdig skiss.

Svårt att se kanske, men jag är väldigt nöjd. Slut delen av denna klass var att måla upp ett rum. Tyvärr är denna bild inte klar men kommer dela den på min instagram i veckan när den blir klar.

Lördagen började jag också med träning. Hade med mig min egna lilla paparazzi, tydligen. 😉

På kvällen var vi bortbjudna till fantastiska Sara och Sebastian. Där vi åt fantastisk mat och drack gott vin. Även Erica och Victor var med <3 och det var verkligen så himla kul att få umgås igen. Var så längesen vi sågs bara vi 6. <3

Kolla in denna goda Katarell pasta och ljuvliga saffran och kardemumma glass.

 

MEN tydligen har allt ett pris….

Antingen kan jag här just nu välja och ljuga och förtränga sanningen eller så kan jag bara vara ärlig och omfamna och lära mig av att lyssna på vad min inre och min kropp försöker säga. (eller kanske att någon av er har någon visdom om just detta)

Jag vaknade på morgonen efter en låång sovmorgon, vi var hemma halv 3 på natten. Vi åt lunch framför tven och mådde väldig väldigt bra.  Sen åkte vi iväg och hämta hem våra små trollungar. Vi skulle bara stanna och köpa kanelbullar. Men under bilturen 500 m till Ica blev jag extremt åksjuk och fick veva ner rutan för att inte kräkas. Som tur var vägen inte lång, så direkt när jag kom ut var det borta. vi handlade bullar och åkte för att hämta barnen. Och igen kom det som en käftsmäll llamåndet, så vi hämtade barnen och sen åkte vi hem. Jag la mig i soffan i fosterställning och kände hur jag blev sämre och sämre. DÅ kommer paniken inom mig som bara växte och växte.  Tänk om jag blir dålig så jag inte kan hålla min yoga klass och svika det jag älskar att göra varje vecka. Och när jag bygger upp paniken i min kropp, så självklart blir jag värre. Jag börja kräkas och ligger helt utslagen på toaletten och känner mig så himla svag. Får helt enkelt ställa in min älskade yogaklass.

Okej, nu är det säkert massa som tänker vilken klen männsika , drama queen som inte klara en baksmälla.

Men för mig var inte detta en baksmälla?! För så mycket drack jag inte igår.

Jag tror att det handlar om att just nu, tränar jag väldigt mycket. Äter regelbundet och med eftertanke. Att min kropp inte kan hantera mer än 1 glas vin utan att slå ut mitt system som balanscentrumet. (vilket jag alltid lidigt av, därav åksjukan) och att magen slås ut helt. Så kanske jag inte kan hantera alkoholen just nu.

Kanske är de så att min kropp tar alkohol som just stress och gör att jag får ett stresspåslag som ger mig en panikångetsattack. Kanske är det så att efter min utmattning så är det bara såhär och att man kanske får acceptera läget?

För jag trodde först att jag måste ha fått en matförgiftning eftersom det kom så himla fort. Men ju mer jag grubblar och funderar så kan jag inte släppa tanken på hur dessa små saker påverkar mig så pass negativt att jag blir helt utslagen.

NU vädjar jag efter hjälp, är det fler än jag som upplevt detta? Eller är det bara jag som är dum och borde skämmas och inte klara av 4 glas vin på 9 h? Jag känner mig så förvirrad just nu. Och vet faktiskt inte helt ärligt om hur jag ska göra och hantera denna situation.

Jag vill påpeka att jag dricker alkohol väldigt väldigt sällan. Och har aldrig upplevt att jag har haft något problem överhuvudtagaet med Alkhol sen innan.

 

2 kommentarer

    1. Jaa det känns verkligen som det. När det reagerar så otroligt stark också mot det. Plus att det var VERKLIGEN inga mängder jag drack heller😭🙈

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *