Yoga, kristaller och meditation.

Ja, herregud då var det torsdag och jag vet faktskt inte vad jag ska skriva om idag. Jag har väl egentligen tusen saker som jag kan skriva, men har ingen inspiration till att skriva.

Men förövrigt mår jag faktiskt väldig väldigt bra. Jag känner mig otroligt lycklg och till ro. Torsdagar är ju mina fredagar.

Efter lunchtid så checkade jag ut från jobbet och tog en timmes friskvård innan det var dags för plugg.

Så jag dansa upp lite energi för att få igång tankeverksamheten igen och sen så gjorde jag lite välbehövlig yoga.

 

Frågan är om det finns något mysigare än att bara duka inför en yogastund med lite kristaller lite rökelser. Ett bolster, en filt och min yogamatta . 40 min yoga och sen lägga sig i savasana och meditera. Alltså det var så skönt så ni annar inte. <3

Ikväll är det fullmåne så då är det verkligen dags att släppa allt som varit och blicka fram. Det som också är så skönt är att man äntligen kanske kan få sova bättre. Har sovit så himla oroligt, vilket jag i princip jämt gör när det är påväg att bli fullmåne. Sen ska jag rena och ladda min kristaller.

Imorgon blir det träning kl 7.00 sen hem och plugga hela dagen.

På kvällen möter jag upp en kollega och cyklar fram till stan och går på vernissage. Vilket ska bli väldans trevligt.

Lördag är vi barnfria och är bortjudna till vänner så det ska bli fantastisk härligt känns som det var hundra år sen vi var iväg på lite galaej.

Ja men det blev ett inlägg ändå. Kanske helt ointressant men kan ju inte var hur rolig och kreaktiv som helst jämt 😉

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *